Αποτέφρωση

Στόχος μας αποτελεί να εναρμονιστούμε με την διεθνή πρακτική των ανεπτυγμένων χωρών, όπου η πολιτεία σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006 δίνει στο άτομο την ελευθερία επιλογής του τρόπου ταφής, ανάλογα με τις θρησκευτικές ή ιδεολογικές προτιμήσεις του.

Ωστόσο ακόμη στην χώρας μας δεν υπάρχουν απαραίτητες υποδομές, την λύση για την διεξαγωγή αποτέφρωση μας την  δίνουν οι γειτονικές  χώρες και κυρίως  η Βουλγαρία.Το Γραφείο μας αναλαμβάνει με ασφάλεια και συνέπεια όλη την διαδικασία της αποτέφρωσης  η οποία ολοκληρώνεται στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία όπου διαθέτει την απαραίτητη υποδομή. Αφού γίνει η αποτέφρωση, η τέφρα παραδίδεται στους συγγενείς σε ειδική τεφροδόχο.

Εφόσον το επιθυμείτε παρέχεται η δυνατότητα τέλεσης πολιτικής κηδείας ή νεκρώσιμης ακολουθίας, ακόμη οικογένεια μπορεί αν το επιθυμεί να παρίσταται στη διαδικασία της Αποτέφρωσης.

Επειδή κάθε περίπτωση αποτέφρωσης διαφέρει ως προς το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών, μπορείτε να πάρετε μια αναλυτική προσφορά, επικοινωνώντας μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.