Επαναπατρισμός Γραφείο Τελετών

Επαναπατρισμός Εσωτερικού.

Σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία πολλών συνανθρώπων μας να ενταφιαστούν στην Ιδιαίτερη παρτίδα τους , παράλληλα αποτελεί και η οικονομικότερη επιλογή. Αναλαβαίνουμε την μεταφορά και τέλεση κηδειών σε Επαρχία και νησιά.

Μεριμνούμε όλες εκείνες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση αδείας ταφής ώστε να ενταφιαστεί ο Θάνων στον τόπο καταγωγής του. Η σορός λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα για την μεταφορά στο κοιμητήριο όπου θα γίνει η ταφή.

επαναπατρισμός
Η φροντίδα και η μέριμνα των ανθρώπων αποτελεί την μέγιστη προτεραιότητά μας για από εμάς και το άρτιο εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό μας.  Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελείς νεκροφόρες Mercedes για την μεταφορά σορών σε όλη την Ελλάδα και σε οποιοδήποτε χώρα του Εξωτερικού. Καθώς αποτελεί πάγια πολιτική μας η ασφαλής και η άμεση μεταφορά σορού.
γραφειο τελετων ηλιουπολη

Εφόσον το επιθυμείται φροντίζουμε την ενοικίαση ιδιωτικών πούλμαν για την μεταφορά των συγγενών στον τόπο που θα γίνει η ταφή.

Επειδή κάθε περίπτωση Επαναπατρισμού είναι διαφορετική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία δέσμευση, για να πάρετε μία αναλυτική προσφορά για την διεξαγωγή της τελετής. Αντιλαμβανόμενοι τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές.

Επαναπατρισμοί   Εξωτερικού.

Ο επαναπατρισμός μίας σορού, αποτελεί μία διαφορετική περίπτωση από τη νεκρώσιμη τελετή καθώς απαιτούνται πληθώρες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, έτσι ώστε να επιτραπεί  την είσοδο ή την έξοδο της σορού προς και από την χώρα . Το γραφείο μας συνεργάζεται με πολλά γραφεία τελετών του εξωτερικού για την άμεση διαγωγή της τελετής  και τον ποιο οικονομικότερο τρόπο επαναπατρισμού.